Algemene voorwaarden

Retourneren

Binnen 14 werkdagen na ontvangst van uw bestelling is het mogelijk uw aankoop te retourneren. Dit is conform de EG richtlijn van 20 mei 1997. Een uitzondering hierop vormen echter producten die aan bederf onderhevig zijn. Dat geldt voor heel wat producten die op deze website verkocht worden. De verzendkosten voor retourneren zijn echter voor uw rekening.

U ontvangt het aankoopbedrag exclusief de daadwerkelijke verzendkosten binnen de 14 dagen op uw rekening gestort. De verzendkosten kunnen echter hoger zijn dan deze die u daadwerkelijk diende te betalen. Enkel producten die ons bereiken in originele verpakking en ongewijzigde - normale staat zoals verzonden, komen in aanmerking tot terugbetaling. Indien de producten ons niet in deze staat bereiken, kan geen aanspraak gemaakt worden op recht tot retourneren. In dat geval, wordt U hiervan per email op de hoogte gesteld, en kan u tegen betaling van portkosten uw producten laten terugsturen.

Om van deze retourregeling gebruik te kunnen maken, dient u eerst een verzoek hiertoe in te dienen. Dit kan uitsluitend per mail naar [email protected]  Retourzendingen zonder toestemming vooraf of ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.

Alle prijzen op deze site zijn inclusief BTW, exclusief verzendkosten, prijswijzigingen en/of vergissingen voorbehouden. Deze prijzen, kortingen en speciale acties kunnen afwijken van eerdere prijzen, kortingen en speciale acties. Op deze eerdere prijzen, kortingen en speciale acties kan geen aanspraak gemaakt worden.

Wij verkopen geen Osteoplus,Osteoplus duo en Osteoplus Max aan personen die wonen in Duitsland.
Wij verkopen geen Ortis red energy aan personen die wonen in Frankrijk. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »